Feterz

Een sterk merk schoenveters.

Feterz:

Sokken & Veterz heeft een zeer ruim assortiment schoenveters van het merk Feterz. Een nederlands ontworpen schoenveter in verschillende lengtes, kleuren en soorten. Hun Premium veters zijn van een zeer hoge kwaliteit en hebben een hoge levensduur. De metalen nestel zorgt ervoor dat de veters niet gaan rafelen.

Of je nu zoekt naar reflecterende veters, elastische veters, lock veters, elastische veters met draaisluiting, platte veters, ronde veters, of wax veters, bij ons vind je de veters je zoekt!

Feterz Premium is een extra kwaliteit schoenveters. De ronde schoenveters met een lengte van 140 cm zijn extra sterk en voorzien van een metalen nestel ( uiteinde van de schoenveter ) en hebben een lange levensduur. Zeer geschikt voor berg-, wandel-, veiligheid-, en bergschoenen. De schoenveters blijven goed zitten ook als ze nat worden en zijn gemakkelijk weer los te maken door het gebruik van een speciale techniek.

De platte schoenveters van Feterz Premium zijn met name geschikt voor sneakers en zijn verkrijgbaar in lengtes van 100 cm, 120 cm, en 140 cm en in diverse kleuren. Voor alle sneakers de juiste kleur en lengte. Met 10 mm breedte zijn de veters de juiste breedte voor alle sneakers en sportschoenen.

 

Voor grotere aantallen schoenveters kun je terecht bij onze groothandelwebshop: solutiononlineshops, klik hier voor grotere aantallen. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op onze pagina voor bedrijven.

Losse veters zijn verleden tijd!

Ben je het zat om elke keer je schoenveters te strikken? Dan zijn onze Feterz – elastische veters iets voor jou! Verschillende “nooit meer strikken” elastische veters in verschillende uitvoeringen en kleuren.

Met de elastische veters van Feterz hoef je nooit meer veters te strikken. En je schoenen zitten altijd comfortabel.

De elasticiteit van de elastische veters van Feterz zorgen ervoor dat je altijd gemakkelijk je schoenen aan en uit kan trekken.

Feterz elastische veters zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Elastische veters die je eenvoudig bevestigd in de gaatjes, je hebt de elastische lock veters met een slotje en de veters met draaisluiting. De veters met draaisluiting en lock veters hebben een lengte van 120 cm. Plaatsen in de schoenen en vervolgens knipt u de veter af op de gewenste lengte. Door de lengte passen de veters in elke schoen.

De veters zijn met zorg ontworpen, eenvoudig te verstellen, zien er mooi uit en zijn een trendy modeaccessoire. De veters zijn door iedereen te dragen: kinderen, personen met beperkingen, blinden en/of slechtzienden en ouderen.
Zeer geschikt voor éénhandig gebruik.

Stevige kwaliteit schoenveters – Feterz Premium voor wandelschoenen, bergschoenen, veiligheidschoenen, werkschoenen en andere outdoor schoenen. Verkrijgbaar in vele kleuren in de lengte van 140 cm.

Platte schoenveters 100cm met regenboog kleuren

Sterk merk Feterz Premium. Platte schoenveters in diverse kleuren in 3 lengtes van 100cm, 120cm, en 140cm. Geschikt voor alle sneakers van alle merken. Geschikte schoenveters voor Nike sneakers, Adidas sneakers, en alle andere merken lage en hoge sneakers. Stevige polyester sneakerveters in wit, of zwarte sneakerveters, of pimp je sneakers met een kleurtje of met onze regenboog Feterz!. Feterz – een sterk merk schoenveters!

Hoe je schoenveters strikken? Hierboven staan enkele strikmethodes van onze Feterz Premium. Meer strikmethodes vind je op ons YouTube Kanaal.

De waardering van sokkenenveterz.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 264 reviews.