Let op! De levertijd van dit artikel is 2 tot 3 werkdagen

Betaalmethodes

Webshop Trustmark and customer reviews

Lage werkschoenen | Sneaker werkschoenen | Merk: U-Power | Model: Carbon | S3

168.00

De lage veiligheidsschoenen van U-Power combineren lichtgewicht comfort met robuuste bescherming. Deze werksneakers, gemaakt van natuurlijk getrommeld nubuckleder, zijn waterafstotend en voorzien van een aluminium neus en perforatiebestendige zool. De PU/PU Infinergy zool biedt uitstekende antislip eigenschappen en een hoge energieteruggave, waardoor vermoeidheid wordt verminderd.

Deze sportieve werkschoenen zijn SRC-gecertificeerd en voldoen aan de S3, CI en ESD normen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse industriële en bouwomgevingen. Verkrijgbaar in maten 35 t/m 48, zijn deze sneaker werkschoenen ideaal voor elke professional die veiligheid en comfort belangrijk vindt.

De lage veiligheidsschoenen van U-Power bieden een ongeëvenaarde combinatie van comfort, bescherming en stijl. Deze lichtgewicht en comfortabele werksneakers zijn ideaal voor professionals die lange uren moeten staan en werken in veeleisende omgevingen. De schacht van de schoenen is vervaardigd uit natuurlijk getrommeld nubuckleder, wat niet alleen zorgt voor een luxe uitstraling, maar ook duurzaamheid en waterafstotende eigenschappen biedt. Dit maakt deze veiligheidsschoenen perfect voor werkomstandigheden waarin blootstelling aan vocht een rol speelt.

Deze sportieve werkschoenen zijn voorzien van een aluminium neus, die uitstekende bescherming biedt tegen impact en compressie zonder het gewicht van de schoenen significant te verhogen. De perforatiebestendige zool beschermt de voeten effectief tegen scherpe objecten op de werkvloer, wat bijdraagt aan de veiligheid van de drager.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze sneaker werkschoenen is de innovatieve PU/PU Infinergy zool. Deze zool biedt niet alleen uitstekende antislip eigenschappen voor optimale grip op diverse ondergronden, maar ook een hoge mate van energieteruggave, wat vermoeidheid vermindert en de productiviteit verhoogt. De schoenen zijn SRC gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor slipweerstand, en ze behoren tot de S3 veiligheidsklasse, wat een uitgebreide bescherming biedt tegen verschillende werkgerelateerde gevaren.

Daarnaast voldoen deze U-Power veiligheidsschoenen aan de CI-norm (koude isolatie) en ESD-standaarden (bescherming tegen elektrostatische ontladingen). Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan industriële en bouwomgevingen, evenals werkplaatsen waar elektrostatische ontladingen een risico vormen.

Eigenschappen
Merk: U-power
Model: Carbon RL20013
Maat: 35 t/m 48
Veiligheidsklasse:S3
Certificatie: S3 CI SRC ESD
Kleur: Zwart
Schacht: Nubuck leder
Loopzool: PU/PU
Veiligheidsneus: Aluminium
Sluiting: Veters
Overig: Lichtgewicht, Perforatiebesteding, Antislip

beoordelingen

    Wees de eerste om “Lage werkschoenen | Sneaker werkschoenen | Merk: U-Power | Model: Carbon | S3” te beoordelen