Let op! De levertijd van dit artikel is 2 tot 3 werkdagen

Betaalmethodes

Webshop Trustmark and customer reviews

Werklaarzen met thermische isolatie | Merk: Techno | Model: Troya | Klasse: S5

78.00

De Techno Boots S5 veiligheidslaarzen bieden optimale bescherming en comfort voor diverse werkomgevingen. Met een PU-zool, anti-bacteriële inlegzool, en weerstand tegen olie, sproeistoffen, en reinigingsmiddelen, zijn deze werklaarzen ideaal voor werk in de bouw, landbouw, en industrie. Ze zijn mestbestendig en bieden thermische isolatie tot -20°C, waardoor ze geschikt zijn voor zowel warme als koude omstandigheden. Vertrouw op de betrouwbaarheid en kwaliteit van Techno Boots voor veiligheid op de werkvloer.

De Techno Boots S5 veiligheidslaarzen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige werklaarzen die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en tegelijkertijd comfort bieden voor lange werkdagen in diverse omstandigheden. Deze robuuste laarzen zijn ontworpen om de voeten van de drager te beschermen en te ondersteunen, terwijl ze tegelijkertijd duurzaamheid en functionaliteit bieden voor een scala aan werkomgevingen.

Met een PU-zool bieden de Techno veiligheidslaarzen uitstekende grip op diverse ondergronden, waardoor de drager stabiel blijft, zelfs op gladde of oneffen oppervlakken. Deze zool is niet alleen bestand tegen olie en reinigingsmiddelen, maar ook tegen sproeistoffen, insecticiden en andere chemicaliën die vaak in industriële omgevingen voorkomen, waardoor de laarzen geschikt zijn voor een breed scala aan werkzaamheden.

Een van de opvallende kenmerken van deze veiligheidslaarzen is de anti bacteriële en zweet absorberende inlegzool. Deze inlegzool zorgt niet alleen voor extra comfort tijdens het dragen, maar helpt ook om de voeten fris en droog te houden, zelfs tijdens lange shifts. Dit draagt niet alleen bij aan het comfort van de drager, maar helpt ook om de hygiëne te handhaven.

Bovendien bieden de Techno Boots S5 veiligheidslaarzen een uitstekende bescherming tegen externe elementen. De laarzen zijn mestbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor agrarische toepassingen waarin contact met mest en andere organische materialen onvermijdelijk is. Bovendien bieden ze thermische isolatie tot -20 graden Celsius, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in koude omgevingen, zoals koelhuizen of buitenwerk in de wintermaanden.

Het merk Techno Boots staat bekend om zijn hoogwaardige en betrouwbare werklaarzen, en de S5 veiligheidslaarzen vormen daarop geen uitzondering. Met hun duurzame constructie, geavanceerde kenmerken en aandacht voor comfort en veiligheid, bieden deze laarzen de ideale combinatie van prestaties en bescherming voor professionals die werkzaam zijn in diverse sectoren, van de bouw en de landbouw tot de industrie en de logistiek.

Eigenschappen
Merk: Techno
Model: PU015540 Troya
Schoenmaat: 36 t/m 49
Kleur: Groen
Veiligheidsklasse: S5
Voetbed: Zweet absorberende inlegzool
Loopzool: PU
Sluiting: Instap
Overig: Resistent tegen olie, sproeistoffen, insecticiden, reinigingsmiddelen en mestbestendig. Isolatie tot -20 graden

beoordelingen

    Wees de eerste om “Werklaarzen met thermische isolatie | Merk: Techno | Model: Troya | Klasse: S5” te beoordelen