Let op! De levertijd van dit artikel is 2 tot 3 werkdagen

Betaalmethodes

Webshop Trustmark and customer reviews

Witte werklaarzen | Merk: Techno Boots | Model: PU015402 | Klasse: S4

77.99

Techno Boots werklaarzen bieden optimale bescherming en comfort voor professionals in diverse sectoren. Met hun witte design en beschermende eigenschappen zijn ze een must have voor wie op zoek is naar betrouwbare veiligheidslaarzen.

Deze witte werklaarzen zijn voorzien van een stalen veiligheidsneus voor maximale bescherming tegen impact en compressie, terwijl de antislip Pu loopzool zorgt voor uitstekende grip op verschillende ondergronden.

De isolerende eigenschappen tot -20°C maken ze ideaal voor gebruik in koude omgevingen, terwijl de antibacteriële voering en uitneembaar voetbed bijdragen aan langdurig comfort en frisheid. Of u nu werkt in de bouw, landbouw, industrie of een andere sector, de Techno Boots PU015402 werklaarzen bieden de perfecte combinatie van functionaliteit, stijl en veiligheid. Verkrijgbaar in schoenmaten 36 t/m 49.

De Techno Boots werklaarzen zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar betrouwbare veiligheidslaarzen die voldoen aan de hoogste normen voor veiligheid en comfort. Met hun witte kleur en stijlvolle ontwerp zijn ze niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Deze werklaarzen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan schoenmaten, variërend van 36 tot 49, zodat elke professional de perfecte pasvorm kan vinden.

Met een veiligheidsklasse van S4 en certificering volgens SRC normen bieden de Techno Boots PU015402 werklaarzen optimale bescherming tegen diverse gevaren op de werkvloer. De stalen veiligheidsneus beschermt de tenen tegen impact en compressie, terwijl de versterkte hiel en enkelbescherming extra stabiliteit en ondersteuning bieden.

De antibacteriële voering en uitneembaar voetbed zorgen voor langdurig comfort en houden de voeten fris en droog, zelfs tijdens lange werkdagen. De Pu loopzool is antislip en biedt uitstekende grip op verschillende oppervlakken, terwijl de laarzen resistent zijn tegen mineralen, oliën, vetten, chemicaliën en andere stoffen die veelvoorkomend zijn in industriële omgevingen.

Bovendien zijn deze witte werklaarzen isolerend tot -20°C, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in koude omstandigheden. Ze zijn ook antistatisch, wat bijdraagt aan de veiligheid van de drager in omgevingen waar statische elektriciteit een risico vormt.

Kortom, de Techno Boots PU015402 werklaarzen combineren functionaliteit, comfort en veiligheid in één stijlvol ontwerp. Of u nu werkt in de bouw, landbouw, industrie of een andere sector, deze laarzen bieden de bescherming en ondersteuning die u nodig heeft om uw werk veilig en efficiënt uit te voeren.

Eigenschappen
Merk: Techno Boots
Model: PU015402
Schoenmaat: 36 t/m 49
Kleur: Wit
Veiligheidsklasse: S4
Certificering: SRC
Voering: Antibacterieel
Voetbed: Uitneembaar
Loopzool: PU
Veiligheidsneus: Staal
Sluiting: Instap
Resistentie: Mineralen, dierlijke en plantaardige oliën- en vetten, ontsmettingsmiddelen, mest, oplosmiddelen en diverse chemicaliën
Overig: Isolerend tot -20˚C, Antistatisch, Versterkte hiel, enkelbescherming, Antislip

beoordelingen

    Wees de eerste om “Witte werklaarzen | Merk: Techno Boots | Model: PU015402 | Klasse: S4” te beoordelen