Let op! De levertijd van dit artikel is 2 tot 3 werkdagen

Betaalmethodes

Webshop Trustmark and customer reviews

Hoge S3 werkschoenen | Merk: Lowa | Model: Leandro Work LX PRO GTX Mid 5880

198.00

De Lowa Leandro Work LX PRO GTX Mid 5880 S3 is een S3 veiligheidsschoenen die comfort en veiligheid combineert. Deze werkschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig leer en heeft een stalen neus en metaalvrije tussenzool. De GORE-TEX® voering zorgt voor een optimaal klimaat in de schoen. De VIBRAM® zool met MONOWRAP®-technologie biedt uitstekende grip en stabiliteit. Ideaal voor de bouw, industrie en logistiek.

De Lowa Leandro Work LX PRO GTX Mid 5880 S3 zijn hoge werkschoenen die comfort en veiligheid combineert in een modern ontwerp. Deze Lowa veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd met S3-certificering, de hoogste normering voor veiligheid op de werkvloer. Deze zwarte werkschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig gehydrofobeerd rundleder en gehydrofobeerd suède, wat hem waterdicht en ademend maakt.

Dankzij de GORE-TEX Performance Comfort Footwear voering geniet je van een optimaal klimaat in de schoen, ongeacht de weersomstandigheden. De volledige Lowa inlegzool en de antistatische softvlies-binnenzool garanderen comfort en ondersteuning gedurende lange werkdagen.

De veiligheid van de Lowa Leandro Work LX PRO GTX Mid 5880 S3 wordt gewaarborgd door een stalen neus en een metaalvrije tussenzool. De RUBBER/PU-zool van VIBRAM® met MONOWRAP®-technologie biedt uitstekende grip en stabiliteit op alle soorten ondergronden. De gesloten en gepolsterde tong voorkomt het indringen van vuil en vocht.

Deze Lowa werkschoenen zijn ideaal voor diverse werkzaamheden in de bouw, industrie en logistiek waar veiligheid en comfort van groot belang zijn.

Eigenschappen
Merk: Lowa
Model: Leandro Work LX PRO GTX Mid 5880
Kleur: Zwart
Veiligheidsklasse: S3
Certificering: En Iso 20345 S3 CI/HI/HRO/SRC, Type B
Schacht: Gehydrofobeerd Rundleder/gehydrofobeerd Suède Leder
Voering: Gore-tex Performance Comfort Footwear
Voetbed: Hele Inlegzool Lowa
Loopzool: Rubber/pu Zool Larrox Work Met Monowrap® Technologie
Veiligheidsneus: Stalen Neus
Sluiting: Veters

1 review for Hoge S3 werkschoenen | Merk: Lowa | Model: Leandro Work LX PRO GTX Mid 5880

  1. Roy (geverifieerde eigenaar)

    Prima schoen

Voeg een beoordeling toe